Hammarö Gymnastikförening

 

Välkommen till Hammarö GF's föreningssortiment!

Beställningsinfo:
För lagervaror (plagg som ej ska tryckas) Om du handlar klubbsortiment via detta föreningsfönster och uppger er rabattkod erhåller du medlemsrabatt. OBS glöm inte i så fall att ange rabattkoden innan du slutför köpet i kassan! Kan ej läggas till efteråt. Rabattkoden erhåller du av din förening

Specialsydd föreningsdräkt 93984:gäller för grupperna turkos, lila, gul, grön, blå samt TG1 och TG2

Plagg/artiklar med föreningstryck Alla plagg/artiklar  inkluderar tryckkostnad och rabatt, så ska du enbart köpa detta behöver du inte ange rabattkod.  Plagg som vi trycker med ert föreningstryck bytes ej
Givetvis är ni välkomna att handla från vårt övriga sortiment på samma beställning om ni önskar. 

Leveransinfo:
För lagervaror (plagg som ej ska tryckas) skickar vi leveransen direkt hem till er.

Specialsydd föreningsdräkt 93984: Se info på artikeln om vilket beställningsdatum som gäller. 6 veckors leveranstid efter sista beställningsdag. Samtliga föreningsdräkter levereras sedan till föreningen som kommer att höra av sig om när/hur de delas ut.

Artiklar som ska  tryckas med föreningstryck + specialuppsydd föreningsoverall: Beställning kan läggas när som helst, men följande deadlines gäller: 
HT: 31/8 ,30/9, 31/10 +  extra datum för ev. julklappar 15/11 (gäller dock ej overallen)
VT: 31/1, 28/2, 31/3, 30/4 
Efter dessa datum samlas era beställningar in och leverans sker till föreningen, som kommer att höra av sig om var/när de delas ut.
Leveranstid:
-Artiklar som ska tryckas med föreningstryck  ca 3 veckor efter gällande deadline. 
- Föreningsoverall ca 6 veckor efter gällande deadline 
Ingen bytesrätt gäller för dessa artiklar, var därför noggrann när du beställer storlek. 

Klargörande om dräkter och tåskor:
För yngre grupper gäller den blå Salto-dräkten som du kan beställa här. Här kan du också hitta hotpants, leggings och hårsnodd som är frivilligt att komplettera med.

För de äldre grupperna gäller en specialsydd dräkt som föreningen samlar in beställning på 1 gång/termin. Kontaktperson i HGF för detta är Pernilla som du når på denna mail hammarogf@gmail.com 
Tåskorna gäller också för de äldre grupperna och de kan beställas här och i färgen Beige

Här hittar du också Cayenne Performance Tights, som kan användas både till träning och tävling. Inför tävling kolla med ledare i din grupp vad som gäller!

Är något oklart när du ska beställa är du välkommen att höra av dig till Ingrid Lang ingrid@primasalto.se