Här hittar du Hammarö GF's klubbsortiment.

Här hittar du Hammarö GF's klubbsortiment  och vad du som medlem i Hammarö GF därför får klubbrabatt på.

Du kan beställa på 2 sätt:
1) Maila din beställning till ingrid@primasalto.se  och jag hör av mig om när du kan hämta på Hallersrudsvägen 30.
2) Beställ genom webshopen här och välj Betalningsmetod "Kontant vid avhämtning" om du vill hämta varorna på Hallersrudsvägen 30 eller att vi levererar varorna direkt hem till dig (då tillkommer frakt)

Priserna du ser på produkterna är normalpriserna. För medlemmar i Hammarö GF gäller följande:
Om du handlar klubbsortiment via detta föreningsfönster OCH uppger Hammarö GF's rabattkod erhåller du medlemsrabatt på nedanstående artiklar. OBS glöm inte att ange rabattkoden INNAN du slutför köpet! (Rabattkoden erhåller du av din förening)

Givetvis kan du lägga till artiklar från vårt övriga sortiment också på beställningen, även om dessa inte ingår i ert föreningssortiment. Är något oklart är du välkommen att höra av dig till ingrid@primasalto.se

För yngre grupper gäller den blå Salto-dräkten som du kan beställa här. Här kan du också hitta matchande hotpants, leggings och hårsnodd som är frivilligt att komplettera med.

För de äldre grupperna gäller en specialsydd dräkt som föreningen samlar in beställning på 1 gång/termin. Kontaktperson i HGF för detta är Agneta Bråby.
Tåskorna gäller också för de äldre grupperna och de kan beställas här och i färgen Beige

Här hittar du också Cayenne Performance Tights, tränings- och tävlingstrikåer. Innan tävling kolla med ledare i din grupp vad som gäller!