Priser inkl. moms

Designa Eget

Vi märker av en enormt stor efterfrågan från föreningar att specialsy föreningskläderna. Det är roligt att själv få vara med och välja mönster, tyger och färger. Att få vara delaktig och kunna påverka hur plaggen ska se ut som man representerar klubben i. 
För att titta på våra mönster och få inspiration klicka på länkarna nedan för att hitta våra allra senaste mönsterförslag för 2015/2016:

Designasjälv 2018

Designasjälv 2019

RG & Skate, Dräkter med kjol

Herr

Overaller

Sublimerade overaller med eget tryck

Färg & Tygval 2019

 

Vi hjälper föreningar att designa egna helt unika dräkter utifrån ett stort urval av tyger, färger och olika kvalitéer. Ni kan använda eget mönster eller något av våra som vi kan hjälpa er med att justera om ni har egna önskemål. Ni kan alltså välja halsringning, välja ett mönster utan ärm och lägga till ärm, lägga till eller ta bort strasskristaller, lägga till RG- eller konståkningskjol mm. Med andra ord kan ni vara med att designa en ny snygg klubbdräkt i exakt era klubbfärger och med de tygerna som just ni önskar. Endast er fantasi sätter gränsen!

Kontaktansvarig för specialuppsydda dräkter är Ingrid Lang som hjälper er under hela processen.
Välkomna att kontaka mig för mer info på följande mail:

ingrid@primasalto.se

 

Vi kan lämna fint paketerbjudande på Cayenne Performance Tights när ni beställer egendesignade dräkter! Hör av er om ni vill få offert.