Designa er egna gymnastikdräkt overall eller föreningsplagg

Vi märker av en enormt stor efterfrågan från föreningar att specialsy föreningskläderna. Det är roligt att själv få vara med och välja mönster, tyger och färger. Att få vara delaktig och kunna påverka hur plaggen ska se ut som man representerar klubben i. 
Dessutom riskerar man inte att modellen ska försvinna ur sortimentet utan man kan alltid återkomma år efter år och lägga efterbeställningar. På så sätt kan man alltid återanvända alla plaggen i föreningen. Om man slutar eller behöver köpa större storlek, kan man sälja sin dräkt eller overall second-hand. Istället för att behöva kassera den för att modellen har utgått.

För att titta på våra mönster och få inspiration klicka på länkarna nedan för att hitta våra allra senaste mönsterförslag:

Designa Eget höst 2023

Designa Eget 2023 Dam

Designa Eget Tidigare År

RG & Skate, Dräkter med kjol 2023

Herr

Overalls 2023

Sublimerade overaller med eget tryck

Tyg-och material

Denna mall kan du använda för att rita eget mönster.

Vi hjälper föreningar att designa egna helt unika dräkter utifrån ett stort urval av tyger, färger och olika kvalitéer. Ni kan använda eget mönster eller något av våra som vi kan hjälpa er med att justera om ni har egna önskemål. Ni kan alltså välja halsringning, välja ett mönster utan ärm och lägga till ärm, lägga till eller ta bort strasskristaller, lägga till RG- eller konståkningskjol mm. Med andra ord kan ni vara med att designa en ny snygg klubbdräkt i exakt era klubbfärger och med de tygerna som just ni önskar. Endast er fantasi sätter gränsen!

Vi specialsyr inte enbart 1 plagg enligt prislista. Om det gäller ett befintligt mönster kan det vara möjligt vid speciell överenskommelse och en extra kostnad på 30%.

Kontaktansvarig för specialuppsydda dräkter är Ingrid Lang som hjälper er under hela processen.
Välkomna att kontaka mig för mer info på följande mail: ingrid@primasalto.se

 

Vi kan lämna fint paketerbjudande på Cayenne Performance Tights när ni beställer egendesignade dräkter! Hör av er om ni vill få offert.