Gripsholmsgymnasterna

Välkommen till Gripsholmsgymnasternas klubbsortiment.

Beställningsinfo:
För lagervaror (plagg som ej ska tryckas med föreningstryck) Om du handlar klubbsortiment via detta föreningsfönster och uppger er rabattkod erhåller du medlemsrabatt. OBS glöm inte i så fall att ange rabattkoden innan du slutför köpet! (Rabattkoden erhåller du av din förening)

Plagg/artiklar med föreningstryck Alla plagg/artiklar  inkluderar tryckkostnad och rabatt, så ska du enbart köpa detta behöver du inte ange rabattkod.  Artiklar som vi trycker med ert föreningstryck bytes ej
Givetvis är ni välkomna att handla från vårt övriga sortiment på samma beställning om ni önskar. 

Leveransinfo:
För lagervaror (plagg som ej ska tryckas) gäller leverans direkt hem till er.

Artiklar som ska specialsys eller tryckas med föreningstryck:Beställning kan läggas när som helst, men följande deadlines gäller: 
HT: 31/8 ,30/9, 31/10 + extra datum för artiklar med tryck 30/11 (ej specialuppsytt)
VT: 31/1, 28/2, 31/3, 30/4
Efter dessa datum samlas era beställningar in och leverans sker till föreningens kansli, som kommer att höra av sig om när/hur beställningen kan hämtas.
Leveranstid artiklar som ska tryckas med föreningstryck (t.ex väskor, funktionströjor mm) ca 2-3 veckor efter gällande deadline. Därefter skickas de gemensamt till er föreningskansli, som kommer att höra av sig om var/när de delas ut.

Gymnaster som önskar beställa övriga varor är såklart välkommen att handla detta i Prima Saltos övriga sortiment och vi skickar det med samma leverans som sker direkt hem till dig.

Är något oklart är du välkommen att höra av dig till Ingrid Lang ingrid@primasalto.se eller föreningen på mailadress gripsholmsgymnasterna@gmail.com